top of page

Vítejte na našem novém webu SmartCase Agency!

Aktualizováno: 25. 6.

Jsme rádi, že vás můžeme přivítat a představit vám naši aktualizovanou online přítomnost. Naše agentura se specializuje na různé sektory, včetně financí, průmyslu a reality & development. V tomto blogu vám ukážeme, jak se snadno orientovat na našem webu, proč jsme se rozhodli pro spuštění prezenčního a zatím nekompletního webu a jaké jsou naše plány do budoucna.


Notebook s novým webem na obrazovce SmartCase Agency

Struktura webu a navigace


Náš nový web byl navržen tak, aby byl uživatelsky přívětivý a přehledný. Landing page, neboli vstupní stránka, slouží jako rozcestník, který vás zavede do jednotlivých sektorů, na které se zaměřujeme.


Pokud se například zajímáte o finanční sektor, můžete kliknout na příslušný odkaz na úvodní stránce. Tím se dostanete na stránku věnovanou financím, kde najdete podrobné informace o našich projektech, klientech a spolupracích v tomto sektoru. Jedním z našich klientů v tomto sektoru je například Aleš Ošťádal. Po kliknutí na jeho jméno se dostanete na podstránku, která obsahuje detailní informace o naší spolupráci s ním. Na této podstránce najdete také odkazy na všechny naše ostatní spolupráce, bez ohledu na sektor, ve kterém se právě nacházíte.


Stejný postup platí i pro další sektory jako průmysl a reality & development. Každý z těchto sektorů má svou vlastní stránku s podrobnými informacemi a odkazy na jednotlivé klienty. Naším cílem je zajistit, aby pro vás bylo snadné najít přesně to, co hledáte, ať už jste potenciální klient nebo se o nás zajímáte jako současný klient.

Proč prezenční a nekompletní web?

Naším cílem bylo vytvořit nový web, který bude lépe reflektovat naši společnost a její potřeby. Rozhodli jsme se pro spuštění prezenčního a zatím nekompletního webu z několika důvodů.


V první řadě je nový web postaven na zcela novém systému, který nám poskytuje mnohem větší flexibilitu. Tento systém nám umožňuje snadno přizpůsobit web jak pro naše potřeby, tak pro potřeby našich klientů. Díky tomu můžeme rychle reagovat na změny a přidávat nové funkce, aniž bychom museli spoléhat na externí dodavatele.


Za druhé, jsme přešli na tvorbu webů interně. To znamená, že máme plnou kontrolu nad kvalitou a funkcionalitou našeho webu. Můžeme se rychle přizpůsobit a provádět změny podle potřeby, což nám dává výhodu oproti konkurenci.


Do budoucna máme velké plány. V první nové iteraci plánujeme přidat podstránku o našem týmu, kde se můžete dozvědět více o lidech, kteří stojí za naší agenturou. Chystáme také kompletně novou landing page, která bude ještě přehlednější a uživatelsky přívětivější. A konečně, přemýšlíme o technicky komplexní, ale uživatelsky přívětivé stránce, kde si klienti budou moci snadno rezervovat schůzky s našimi obchodními specialisty.

A závěrem?


Děkujeme, že jste navštívili náš nový web! Jsme nadšeni z možností, které nám nový systém přináší, a těšíme se, že se s vámi budeme moci podělit o další novinky a vylepšení v blízké budoucnosti. Nezapomeňte nás sledovat na našich sociálních sítích: Facebook a Instagram, kde pravidelně sdílíme aktualizace a novinky.


Doufáme, že se vám náš nový web líbí a že zde najdete všechny potřebné informace. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, a tak neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoli připomínkami nebo dotazy. Těšíme se na další spolupráci s vámi!

Comments


bottom of page